Originar din Canada și stabilit acum 20 ani în țara noastră, Henrik Sebok este azi unul dintre cei mai influenți maeștri ai artei culinare din Romania. S-a specializat în bucătărie continentală, într-o manieră eclectică : fusion, franțuzească, asiatică, ungurească, germană, italiană și, mai nou, în "progressive cuisine".
Membru în juriile celor mai înalte instanțe culinare din Romania, Sebok, fost consultant și unul dintre invitații speciali în emisiunea Master Chef, este poate cel mai respectat bucătar de către cei din interiorul breslei. Îi sunt recunoscute atât generozitatea, cât și talentul de a crea noi standarde ce uimesc prin calitate și inovație. E un lider de școală informală, cu mulți discipoli ce conduc, la rându-le, restaurante. Azi aveți șansa să oferiți cadou partenerilor de business sau partenerilor de viață o experiență rară -de a învăța direct de la acest veritabil profesor peste chefi.
Cursul va avea loc când se atinge plafonul minimal de 12 persoane, la o dată dorită de client și confirmată de noi. Locul de desfășurare este Centrul Miele din Piața Presei, nr 3-5, București. Vezi și "Ce include."
Te distrezi și înveți lucruri noi. Vei avea ce povesti.
Telefon şi email pentru rezervări şi informaţii
0755 813 558tastingromania@gmail.com
Sau trimite acum un mesaj prin formularul de contact online:
Recenzii