Un cozonac bogat în miez, nu precum confratele său de la supermarket, ce are miezul abia desenat pe ambalaj.
Are o compoziție generoasă de MAC, este făcut doar din ingrediente naturale. Produsul este copt la foc mic timp îndelungat pentru a lăsa aromele să se întrepătrundă, iar cozonacul să crească frumos în timp ce se umple de savoare și capăta gustul pe care îl știm de la bunica.
Metoda de preparare pentru acest cozonac tradițional cu nucă respectă pașii din rețeta moldovenească pentru cozonac. Făina și ouăle de casă sunt lăsate la cald cu cel puțin șase ore înainte de începerea procesului de preparare. Apoi se adaugă lapte de țară împreună cu drojdie de calitate superioara, zahăr și puțină sare. După ce aluatul crește la cald timp de cateva ore, se adaugă compoziția.
Cozonacul tradițional moldovenesc este disponibil on line în două variante de greutate:
1,6 kg - costă 139 de lei/buc.
3 kg - costă 250 de lei/ buc.
Termen de garanție 12 zile.
Recenzii