Un cozonac bogat în miez, nu precum confratele său de la supermarket, ce are miezul abia desenat pe ambalaj.
Are o compoziție generoasă de nucă, este făcut doar din ingrediente naturale.
Produsul este copt la foc mic timp îndelungat pentru a lăsa aromele să se întrepătrundă, iar cozonacul să crească frumos în timp ce se umple de savoare și capăta gustul pe care îl știm de la bunica.
Metoda de preparare pentru acest cozonac tradițional cu nucă respectă pașii din rețeta moldovenească pentru cozonac. Făina și ouăle de casă sunt lăsate la cald cu cel puțin șase ore înainte de începerea procesului de preparare. Apoi se adaugă lapte de țară împreună cu drojdie de calitate superioara, zahăr și puțină sare. După ce aluatul crește la cald timp de cateva ore, se adaugă compoziția de nucă, stafide și rahat.
Este important să știți că miezul de nucă folosit pentru acest cozonac a fost uscat prin metode traditionale, iar nucile au fost culese la începutul toamnei, când coaja verde a crăpat, iar miezul are o culoare galbenă, cu gust de nucă bine coaptă.
Cozonacul tradițional moldovenesc este disponibil on line în două variante de greutate:
1,6 kg - costă 99 de lei/buc.
3 kg - costă 199 de lei/ buc.
Alegeți varianta de gramaj, apoi numărul de bucăți și finalizați comanda.
Termen de garanție 12 zile.
Recenzii