Precedenta
  Urmatoarea

  Zada

  Localizare: Horodnic de Jos, jud. Suceava (Comunitatea: Bucovina)

  Brânzeturi de autor, de pe pajiștile pure ale Bucovinei

  Zada este un mic producător de brânzeturi fine din Bucovina ai cărui proprietari s-au școlit în tinerețile lor în Elveția, la marii maeștri ai brânzeturilor respectate intergalactic. De mai bine de 20 ani, de pe urma pajiștilor de o rară biodiversitate din Bucovina, a văcuțelor autohtone din rasă de lapte, apoi din rigoarea combinată cu imaginație a celor doi proprietari, soții Dumitrescu, ies de pe poarta micuțului lor atelier brânzeturi ce fac deliciul gurmanzilor din marile orașe.

  Poftiți și cumpărați mâncare făcută de oameni, nu de mașini !

   

   

Galerie foto

Calupurile sunt tăiate manual, deci nu pot exista calupuri cu gramaje mereu constante. Însă cantitatea livrată concret către client respectă întocmai prețul pe kilogram. Spre exemplu, când un client comandă trei kilograme cu plata ramburs, prețul final plătibil la primirea coletului va respecta cantitatea reală ce ajunge la client, fie 2,95 kg, fie 3,150 kg.

Comenzile de la acest partener vor fi livrate oriunde pe teritoriul României la adresa indicată de clienți în termen de 24 de ore lucrătoare, după confirmarea telefonică a comenzii. Timpul de livrare pentru Europa este de max. 6 zile lucrătoare.

 Comanda minimă pentru produsele Zada este de 2 kilograme.