Precedenta
  Urmatoarea

  Petru BRENDEA

  Localizare: Bistrița Năsăud (Comunitatea: Bistrița)

  Țara ta e mult mai frumoasă decât la televizor. Și nu munții și dealurile, ci oamenii harnici, iar dintre cei harnici mai ales cei cu migală și voință, deseori neștiuți, o fac surprinzător de frumoasă. Avem aici unul dintre cei mai încăpățanați români, bistrițeanul Petru Brendea: la capătul a peste 20 de ani de strădanii anonime și-a urmat pasiunea de-a scoate pe piață un vinars (coniac) care să concureze în calitate cu branduri mondiale.

  Produsele Brendea au cucerit deja cercurile de inițiați. Acum a venit vremea ca prețuitori din toată țara să se bucure de aceste bijuterii.

  Degustători cu experiență au rămas entuziasmați de reușita finală, coniacul în varianta sa de 5 ani VSOP și, perla casei, varianta XO de 7 ani. Alte 3 tipuri de distilate, țuică și pălincă, impresioneză prin echilibru, buchet, post gust de durată și o remarcabilă finețe. 

Galerie foto

Comenzile se preiau non stop, inclusiv în week end, și sunt livrate oriunde pe teritoriul național în maximum 48 de ore lucrătoare, după confirmarea lor telefonică.

Pașii de cumpărare sunt extrem de simpli:

1) Alegeți sortimentele dorite și gramajul pentru fiecare, apăsați butonul Cumpără și completați datele de client ( durează doar 60 de secunde) dacă sunteți la prima achiziție pe tastingromania.ro

2) Plătiți cu una din cele trei variante disponibile: virament bancar ( primiti imediat după comandă pe emai datele de facturare, prin card on line sau ramburs, când vă ajunge coletul.

Comanda minimă pentru această gamă de produse este 150 de lei.