Precedenta
  Urmatoarea

  Lacerta

  Localizare: Buzăul (Comunitatea: Muntenia)

  Lacerta - una din cramele mici și premium din România.

  Vinurile obținute de-a lungul paralelei 45, paralela pe care se poziționează și podgoria Dealu Mare alături de zone precum Bordeaux, Saint-Emilion și Toscana, sunt recunoscute pentru gustul bogat, complex și catifelat.

  Vinurile noastre sunt păstrate în condiții strict controlate, în crama recent inaugurată. Când este cazul, sunt maturate exclusiv în butoaie barrique din esențe de stejar de cea mai buna calitate provenind din Franța, SUA, Rusia, Ungaria sau Romania.

  Normarea succesiva a producției pe parcursul anului până la obținerea a maxim 1 kg de struguri pentru fiecare butuc de viță și selecția strictă a strugurilor care intră în procesul de vinificație asigură vinului nostru un nivel calitativ ridicat.

Galerie foto

Între 23 decembrie 2015 si 10 ianuarie 2016, nu se vor livra comenzi pentru aceste produse. Comenzile se vor prelua non stop pe tastingromania.ro, dar livrarea celor sosite în intervalul de mai sus va fi efectuată după 10 ianuarie.

Comenzile pentru produsele acestui partener se preiau non stop, inclusiv în week end, și vor fi livrate oriunde pe teritoriul României la adresa indicată de clienți în termen de 2-3 zile lucrătoare, după confirmarea telefonică a comenzii. De Sărbători, livrarea poate să cunoască un termen maxim de 4 zile lucrătoare.
Puteți comanda inclusiv din străinătate, din orice colț al lumii, către un destinatar din România. Puteți face plata prin card on line în orice monedă, magazinul on line va încasa în lei.
Pentru a face cuiva cadou aceste produse, apăsați butonul "Fă un cadou din Mândria Locului Tău"

- comanda minimă pentru aceste produse este de: 3 sticle.
- sunt acceptate următoarele metode de plată : prin card on line, prin virament bancar sau când primiți coletul (ramburs).
- pentru comenzile din străinătate, plata prin card on line.