Precedenta
  Urmatoarea

  FAIN

  Localizare: Baia Mare (Comunitatea: Maramureşul)

  Se aplică pe piele, dar explodează cu bucurie în suflet ! 

  Un producător artizanal de săpunuri naturale și creme situate pe etajul super premium. Toate ingredientele folosite sunt certificate bio și provin din surse exclusiv naturale, nemodificate genetic.

  Pe lângă uleiurile și unturile vegetale bio, presate le rece (cocos, argan, ricin, migdale dulci, jojoba, shea, avocado, caise, etc) şi cele esenţiale, obţinute doar din plante, folosim sucuri din legume și fructe sau infuzii din plante medicinale culese de noi. Folosim și laptele de capră, confirmat cu fantastice proprietăţi nutritiv-cosmetice de pe vremea Reginei Cleopatra. Produsele apicole folosite provin și ele din surse 100% naturale și strict locale. 

"Poveste" - săpun natural, premium, hidratant pentru orice tip de ten

"Poveste" - săpun natural, premium, hidratant pentru orice tip de ten

35 EUR

Galerie foto

Comenzile se preiau non stop și vor fi livrate oriunde pe teritoriul României la adresa indicată de clienți în termen de max. 48 de ore lucrătoare, după confirmarea comenzii. Pentru comenzile din Europa, timpul de livrare este de max. 7 zile lucrătoare.

Comanda minimă de la acest producător este 99 de lei -  sau patru săpunuri - pentru România și 30 de euro, pentru Europa.

Puteți plăti on line cu cardul, prin virament sau ramburs, pentru România, și on line cu cardul si prin virament pentru Europa. Costul estimativ al transportului este de 19 de lei pentru România, (între 1-5 kg) și 15 euro pentru Europa ( max 5 kg).