Precedenta
  Urmatoarea

  Elena CECIU

  Localizare: București (Comunitatea: Bucureștiul)

  O micuță artizană a prăjiturilor de casă, o pasionată de bucatele non industriale, în serie limitată aproape, cu asimetrii ce vorbesc tocmai despre mâncarea făcută de oameni, iar nu de mașini.

  Elena Ceciu ne este ghid iscusit în călătoria pe care ne-o propune printre deserturile făcute special pentru împătimiții genului. Dar ce iese din mânile ei nu e doar pentru cei născuți în vreo zodie a ciocolatei. Cand vă bate la ușă o petrecere - fie la firmă, fie acasă - sau când vreți să dăruiți cuiva un mesaj gourmet, prăjiturile doamnei Ceciu sunt soluția care vă salvează nu doar timpul, ci și prestigiul personal.

   

   

Galerie foto

Comenzile pentru clienții noștri se preiau non stop și vor fi livrate oriunde pe teritoriul României la adresa indicată de clienți în termen de 24 de ore lucrătoare, după confirmarea lor telefonică. Pentru produsele realizate doar la comandă se adaugă la acest interval timpul de execuție, specificat în descrierea acelui produs. Produsele acestui partener se livrează doar în București și Ilfov.