Precedenta
  Urmatoarea

  Clinica de Bere

  Localizare: Timișoara (Comunitatea: Banatul)

  Un producător local de bere artizanală ce a confirmat deja în piață.  

  Fabrica noastră este unică în felul ei. A fost concepută şi creată de către ingineri de specialitate din Austria.  Prin concepţia şi designul ei compact şi prin utilităţile gândite până la ultimul amănunt, această mică bijuterie funcţionează fără să polueze mediul, fără gălăgie, fără să-şi afecteze sau să-şi deranjeze în vreun fel vecinii.

  Ce rezultă este o producție mică, artizanală, extrem de atent lucrată și împărțită în două tipuri de bere: Terapia Gold ( blondă, nefiltrată) și Terapia Platin (albă, nefiltrată, nepasteurizată).

BERE ALBĂ NEFILTRATĂ. "Vine Timișoara la tine"

BERE ALBĂ NEFILTRATĂ. "Vine Timișoara la tine"

78 EUR
BERE NEFILTRATĂ BLONDĂ

BERE NEFILTRATĂ BLONDĂ

78 EUR

Galerie foto

Comenzile pentru clienții noștri se preiau non stop și vor fi livrate oriunde pe teritoriul României la adresa indicată de clienți în termen de 48 de ore lucrătoare, pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele realizate doar la comandă se adaugă la acest interval timpul de execuție, specificat în descrierea acelui produs. Dacă nu este precizat nici un timp propriu de execuție, lucru întâlnit mai ales la Manufactură Premium, atunci produsul va fi livrat în 48 de ore lucrătoare. Pentru comenzile din străinătate, timpul mediu de livrare este de max. 7 zile lucrătoare, pentru Europa, și de max 12 zile pentru restul lumii.

Serviciul nostru de curierat preia comenzile de la partenerii furnizori de luni până vineri, între orele 8:30-19.30 și sâmbăta, între orele 9:30-14.00.