Rezervă acum! 0755 813 558    contact@tastingromania.ro

Plata cu tichete de vacanta

Achitarea cu tickete de vacanta se poate face prin posta/curier la adresa SC LOCAL TASTE Srl, strada D.I. Mendeleev, nr 6, apart 3, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 010364 si telefon 0755 813 558. Precizati pe plic destinatar Local Taste srl, iar la expeditor numele dvs și numărul comenzii dvs de pe tastingromania.ro.

Încasăm TICHETE ȘI CARDURI DE VACANȚĂ.

În momentul in care recepționăm tichetele veti primi o confirmare pe email privind inregistrarea platii pe comanda dumneavoastra. Tichete de vacanta acceptate doar pentru sejururi in Romania sunt: Edenred, Sodexo, Up Romania. In cazul in care nu aveti inca ticketele si doriti sa le trimiteti ulterior puteti achita in numerar/prin banca si ulterior după ce ne trimiteti ticketele de vacanta va restituim suma achitata in avans.

Pentru a plăti cu CARDUL DE VACANȚĂ este necesar să sunați la emitentul cardului dvs pentru a-l activa pentru plăți on line. După ce primiți de la noi confirmarea de locuri la un pachet turistic, apăsați butonul ”Cumpără”, vă apar variantele pachetului, apoi apăsați iar ”Cumpără” pe varianta aleasă de dvs, iar la modalitatea de plată alegeti ”Plata prin card bancar sau de vacanță”.

La finalizarea comenzii on line, veti primi o confirmare pe email privind inregistrarea platii pe comanda dumneavoastra. Cardurile de vacanță acceptate doar pentru sejururi in Romania sunt: Edenred, Sodexo și Up Romania. 

Ce sunt cardurile și tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta (sau voucherele de vacanta) sunt bonuri valorice, asemanatoare tichetelor de masa, care se pot oferi de catre angajatori salariatilor. Acestea servesc drept instrument de plata pentru achitarea serviciilor turistice/vacantelor exclusiv in Romania, pentru beneficiar si familia acestuia.
Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Ce poti plati cu tichete de vacanta?
• cazare la oricare din unitatile unitatile turistice din Romania
• pachet cazare si masa 
• pachet cazare si tratament
• pachet cazare si transport
• pachet cazare si agreement

Ce NU poti plati cu tichete de vacanta?
• cazari / sejururi in afara Romaniei
• bilete de avion si autocar in afara Romaniei
• cazare in unitati fara clasificare turistica
• asigurari

Cum poti achita cu tichete de vacanta pe tastingromania.ro?
Rezervarile efectuate pe tastingromania.ro pot fi platite integral sau partial cu carduri si tichete de vacanta.
In cazul in care valoarea rezervarii este mai mica decat valoarea tichetelor, vom fi nevoiti sa suplimentam serviciile (nopti in plus de cazare, servicii de masa, etc), astfel incat valoarea tichetelor sa fie egala cu cea a rezervarii. Conform legii, nu se acorda rest in bani pentru diferentele de sume mentionate mai sus.

Conditii de acceptare la plata:
- beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor de vacanta
- elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile
- tichetele sa fie in termenul de valabilitate 
- codul de bare sa fie intact 

Care sunt tichetele de vacanta acceptate de noi?

Acceptam urmatoarele tipuri de tichete de vacanta:
Edenred (Ticket Vacanta)
Cheque Dejeuner Romania (Cheque Vacances/UP Romania)
Sodexo (Sodexo Turist Pass)

Acceptam carduri si tichete de vacanta pentru sejururi in Romania

Proiectul degustaromania.ro / tastingromania.ro : "Experiențe și Produse românești premium" - aparține și este administrat de Local Taste SRL - "Communication and travel", CUI 34765199, str Mendeleev, nr. 6, ap.3 , sector 1, București. Local Taste SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 5883.

© 2021 TastingRomania.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții & politica de returnare Creare site de prezentare