Rezervă acum! 0755 813 558    contact@tastingromania.ro

Plata cu cardul de vacanta

Încasăm CARDURI DE VACANȚĂ.

Primul pas: pentru orice pachet care conține cazare, vă rugăm să ne cereți confirmarea de locuri pentru ziua de intrare dorită (pe email, prin telefon sau prin formularul de contact de pe site)

Al doilea pas: după ce primiți de la noi confirmarea de locuri, plasați comanda on line, iar la modalitatea de plată alegeti ”Plata prin card bancar sau de vacanță”.

Dacă valoarea sejurului depășește suma de pe cardul dvs de vacanță, vă rugăm să ne contactați la 0755 813 558 pentru a împărți sejurul în două secvențe de plată, o secvență egală cu suma de pe card, iar a doua plătibilă prin transfer bancar.

La finalizarea comenzii on line, veti primi o confirmare pe email privind inregistrarea platii pe comanda dumneavoastra. 

Ce sunt cardurile de vacanta?

Cardurile de vacanta sunt bonuri valorice, asemanatoare tichetelor de masa, care se oferă de către angajatori salariaților. Cardurile servesc drept instrument de plata pentru achitarea serviciilor turistice/vacantelor exclusiv in Romania, pentru beneficiar si familia acestuia.
Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Ce poti plati cu vouchere de vacanta?
• cazare la oricare din unitatile unitatile turistice din Romania
• pachet cazare si masa 
• pachet cazare si tratament
• pachet cazare si transport
• pachet cazare si agreement

Ce NU poti plati cu vouchere ( carduri) de vacanta?
• cazari / sejururi in afara Romaniei
• bilete de avion si autocar in afara Romaniei
• cazare in unitati fara clasificare turistica
• asigurari

Cum poti achita cu vouchere de vacanta pe tastingromania.ro?
Rezervarile efectuate pe tastingromania.ro pot fi platite integral sau partial cu carduri de vacanta. Conform legii, nu se acorda rest în bani pentru diferentele de sume mentionate mai sus.

Conditii de acceptare la plata:
- beneficiarul vacantei sa fie titularul cardurilor de vacanta
- voucherele sa fie in termenul de valabilitate 

Care sunt cardurile de vacanta acceptate de noi?

Acceptam urmatoarele tipuri de tichete de vacanta:
Edenred (Ticket Vacanta)
Cheque Dejeuner Romania (Cheque Vacances/UP Romania)
Sodexo (Sodexo Turist Pass)

Proiectul degustaromania.ro / tastingromania.ro : "Experiențe și Produse românești premium" - aparține și este administrat de Local Taste SRL - "Communication and travel", CUI 34765199, str Mendeleev, nr. 6, ap.3 , sector 1, București. Local Taste SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 5883.

© 2024 TastingRomania.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții & politica de returnare Creare site de prezentare