Rezervă acum! 0755 813 558    contact@tastingromania.ro

Parteneri

TastingRomania.ro îţi oferă posibilitatea să devii un partener - furnizor de evenimente, experienţe sau produse româneşti, astfel încât să poţi vinde serviciile sau produsele tale direct în platforma tastingromania.ro. Partenerii publici, de tip comunități, vor primi o ofertă personalizată după ce ne scriu o cerere de ofertă la contact@tastingromania.ro  


Pachete de servicii pentru Parteneri


I) Listare Evenimente - durată de expunere min. 120 de zile

Un eveniment

59 €

Comandă acum!

Două evenimente

90 €

Comandă acum!

Trei evenimente

120 €

Comandă acum!

Ce conține pachetul + beneficii partener:

Evenimentele sunt listate pe platformă direct de către partenerii locali, după ce au trimis pe email conținutul text + foto + (opțional) video și au executat plata potrivit nivelului ales.

Un eveniment listat pe www.degustaromania.ro nu e doar promovat, ci este transformat într-un pachet turistic. Primește deci o altă greutate, devine o miză: îi vom cupla deseori cazare și servicii locale de calitate, așa încât ambele tabere să primească un beneficiu real:

a) clienții primesc un pachet dens, care să merite deplasarea, și au garantate serviciile cuprinse în el. De la accesul la un spectacol sau la un șir de degustări + cazare, ei știu încă de la rezervare ce include pachetul ales.  

b) organizatorii locali obțin un instrument de dezvoltare locală reală. Prin participarea la un festival într-un pachet turistic, ospeții susțin produsele locale, economia comunității. Organizatorii pot deci estima - și construi, în consecință - un calendar anual de evenimente.

Posibilitatea tehnică de a vinde bilete la evenimentul respectiv direct de pe platformă. Ele vor putea fi cumpărate de pe orice dispozitiv, de oriunde din lume.

Expunere non stop în singura vitrină națională cu evenimente și experiențe ce furnizează răspunsuri cu identitate locală pentru cererea de timp de calitate din partea unui public urban activ 25 -49.

Campanie de promovare on line pentru min 50.000 persoane inclusă.

Invocare într-un news letter către clienții www.tastingromania.ro.

Posibilitatea de a include evenimentul într-un pachet și mai complex de tip circuit: evenimentul + cazare + masă + alte activități din comunități învecinate. Asta îi crește forta de atracție și poate declanșa mai ușor decizia de deplasare a publicului.


II) Listare Experiențe sau Produse găzduite spre revânzare - expunere min. 6 luni

O experienţă

120 €

Comandă acum!

Două experienţe

180 €

Comandă acum!

Trei experienţe

220 €

Comandă acum!

Ce conține pachetul + beneficii partener:

 

Spre deosebire de evenimente, ce au o dată fixă de intrare, experiențele sunt valabile permanent și pot fi cumpărate și consumate oricând în intervalul de expunere.

Sunt admise pentru listare pe www.degustaromania.ro - "Experiențe și Produse românești premium" doar acele experiențe ce conțin activități de agrement, fie ele cuplate la o cazare fie fără cazare. Un pachet compus din cazare + mic dejun NU va fi niciodată o expriență tastingromania.ro. Lista posibilelor activități este infinită. De la SPA până la lecții dans, de la vizite ghidate la degustări de produse nobile etc.

Experiențele sunt listate pe platformă direct de către partenerii locali, cu respectarea următoarelor etape:
- trimis pe email conținutul text + foto + (opțional) video.
- primesc de la www.tastingromania.ro acordul de expunere, în scris pe email, după ce vom efectua a verificare a reputației partenerului potențial. 
- abia după acest acord, partenerul poate executa plata și încărca experința.

- din prețul final al pachetelor vândute un procent între 10 - 15 % revine tastingromania.ro 

Prin apăsarea butonului "Comandă acum" sunteți de acord cu regulile de mai sus.

Beneficii parteneri:

Expunerea non stop într-o vitrină națională cu evenimente și experiențe de calitate, pentru un public urban activ 25 -49, cu putere de cumpărare medie și peste medie.

Posibilitatea tehnică de a vinde experienţele direct de pe o platformă națională on line. Ele vor putea fi cumpărate de pe orice dispozitiv, de oriunde din lume.

Campanie de promovare on line pentru min 2 x 35.000 persoane inclusă.

Invocare în 2 news lettere către clienții www.tastingromania.ro, cu text şi foto.

Posibilitatea de a trece la un nivel superior: de a include experiența într-un pachet complex documentat la fața locului ( experiența + cazare + masă + altă activitate) ce îi ridică miza de atracție și care poate deveni declanșatorul deciziei de deplasare fizică și cumpărare .


III) Producție și Listare experiențe construite sub concept propriu

O experienţă

695 €

Comandă acum!

Două experienţe

1190 €

Comandă acum!

Trei experienţe

1490 €

Comandă acum!

Ce conține pachetul + beneficii partener:

Documentarea la fața locului pentru descoperirea furnizorilor ce se vor califica pe lista finală și a celor mai importante argumente de turism ale comunității.

Realizarea sub concept propriu a unui scenariu dedicat pentru fiecare experiență.

Realizarea unei ilustrații foto profesionale pentru scenariul final.

Selecția furnizorilor finali – fiecare cu setul său de activități - și a unei liste de rezervă.

Infuzarea viitorilor parteneri cu consultanță privitoare la serviciile ce le vor oferi. Ei trebuie să susțină secvența de vizitare, compusă din trei etape.

Crearea pentru fiecare popas/ furnizor a unei legende de produs în care vor fi incluse: concept original + legenda de produs + ilustrație foto profesională.

Pachetul se poate folosi pe termen nelimitat, pe toată durata contractului.

Este un adevărat buletin de identitate premium al unei localități ce poate fi cumpărat de oriunde din lume, de pe orice dispozitiv și cu expunere non stop.

Invocarea în cel puțin 3 scrisori către clienții tastingromania.ro, cu detalii, text + foto.

Administrarea permanentă a conținutului – orice corectură / modificare/ adăugire sunt incluse deja în prețul pachetului de Producție.

Declanșarea a 2 campanii distincte de comunicare on line , fiecare pentru un public minimal de 50.000 persoane.

Fiecare din cele 2 campanii cunoaște minimum 4 abordări din unghiuri diverse, ce conduc la același pachet.

Transportul și șederea echipei de documentare la fața locului nu sunt incluse în tarifele de mai sus.


IV) Campanii de comunicare / promovare on line - pot fi adăugate oricărui pachet de mai sus

Basic - 80.000 persoane

329 €

Comandă acum!

Medium - 150.000 persoane

495 €

Comandă acum!

Premium - 300.000 persoane

795 €

Comandă acum!

Ce conține pachetul

Producție campanii on line cu durata de la 15 la 45 de zile și cu public țintă măsurabil. Aflăm pentru partener care este publicul țintă ce rezonează cu oferta sa. Apoi, dintre cei care interacționează cu oferta, se formează un bazin de simpatizanți, o comunitate.

Administrare a interacțiunilor. Răspundem în numele partenerului la întrebările clienților. Interpretarea datelor și raport de analiză a lor către partener.


V) Opţionale - pot fi adăugate oricărui pachet de mai sus

Ce conține pachetul

Realizare film video cu documentare la fața locului, pe un scenariu elaborat în regie proprie – de la 575 euro/ 90 sec.

Documentare de tip reportaj ( text + foto) = de la 498 euro.

Plan de Comunicare complet, în opt capitole = de la 1900 euro

Poziționare pe platformă la deschiderea scenelor națională, regionale, locale:
      - Scena națională = 225 euro / 45 de zile
      - Scena regională = 150 euro / 45 de zile
      - Scena locală = 80 euro / 45 de zile


Proiectul degustaromania.ro / tastingromania.ro : "Experiențe și Produse românești premium" - aparține și este administrat de Local Taste srl- "Communication and travel", CUI 34765199, str Mendeleev, nr. 6, ap.3 , sector 1, București.

© 2018 TastingRomania.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții & politica de returnare Creare site de prezentare