Rezervă acum! 0755 813 558    contact@tastingromania.ro

1. Experienţe autentice, non-"turistice"                
Îți oferim bilete la spectacolul identității locale: de la răsfățuri urbane, sofisticate, de tip spa, la facerea brânzeturilor de autor, a unor vinuri și pălinci memorabile. Dacă vrei adrenalină, ai zboruri cu parapanta, dacă vrei să lucrezi cu frumosul, ai ateliere de pictură/gourmet si altele. Și mai ales vei intra în locuri unde nu intră turiștii obișnuiți. Case private, fabrici, ateliere. Dacă nu ai timp să pleci nicăieri, poți chema țara la tine: îți vor bate la ușă bucate de legendă, lucrări de manufactură premium și chiar povestitori ( lăutari locali,  bucătari) Durează doar un minut să-ți iei biletul către experiențe de legendă. Noi oferim răspunsul la întrebările "De ce să merg într-un anume loc!?" și "Ce pot face cadou din locul unde m-am născut, un cadou cu identitate locală?" Fă un cadou din Mândria Locului Tău !
2. Susții Romania Productivă

Alegem experiențele nu doar pentru că sunt românești, ci, mai ales, pentru că poartă amprenta unei comunității vii. Iar dintre cele locale, doar produsele cel mai bine făcute spun povestea unei comunități. Asta e intenția ce ne dă energie : să construim o vitrină națională de unde să poți cumpăra reușite locale. Frumosul palpabil. Forma supremă de respect pentru munca micilor producători, o spun chiar ei, este ca produsele lor să fie cumpărate, nu doar admirate. Cu fiecare produs local cumpărat ajuți la păstrarea, chiar la crearea de noi locuri de muncă. Și mai e ceva. Ai tăi, de acasă, chiar știu să facă lucruri frumoase. 
3.Primești miezul, nu coaja 

Nu te obligăm să cumperi cazare sub promisiunea unei Experiențe, cum fac majoritatea siteurilor. Noi îți oferim chiar miezul experienței. Te poti caza unde vrei tu, cazarea rămane o sumă de ziduri, o infrastructură. Nu cazarea îi face pe oameni să plece la drum cu bucurie, ci povestea promisă acolo. Desigur, ne poți cere și nouă cazare și vom rezolva. Avem multe experiențe însoțite de cazare.  
 
4. Mobilitatea cadoului

Poți face cadou o experiență de pe plaforma noastră de oriunde te-ai afla. Dacă ești în Argentina sau în Marea Britanie îți poți trimite părinții sau prietenii la restaurant sau la o degustare pe care o cumperi de pe tastingromania.ro. O experiență Tasting Romania vorbește mult și despre cel care dăruiește.
5. Experiențe în exclusivitate

O parte din experiențele expuse pe platformă sunt create special și exclusiv pentru Tasting Romania.ro Echipa noastră a lucrat direct cu partenerii locali, selectand dintr-un bazin larg, doar pe cei capabili să implementeze conceptul tastingromania.ro în așa fel încat oaspeții să asiste la un veritabil recital de măiestrie locală.
6. Premiere naționale

Chestiuni precum formatul unei vizite "Acasă la Produse de Legendă", apoi circuitele de o zi numite "Călătorie în inima unei comunități", chiar și viitoarele Sejururi Mitologice, toate astea și încă altele mai mici sunt lucruri puse pentru prima dată pe piață de tastingromania.ro Sunt semnul intenției noastre de a stimula competiția între cei cu adevărat capabili să producă lucruri de calitate. Doar așa, ambele tabere, producătorii și oaspeții - vor simți că timpul lor a fost răsplătit cum se cuvine.
 

Proiectul degustaromania.ro / tastingromania.ro : "Experiențe și Produse românești premium" - aparține și este administrat de Local Taste SRL - "Communication and travel", CUI 34765199, str Mendeleev, nr. 6, ap.3 , sector 1, București. Local Taste SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 5883.

© 2024 TastingRomania.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții & politica de returnare Creare site de prezentare