Rezervă acum! 0755 813 558    contact@tastingromania.ro

\

“Degustă România” – aventuri cu parfum local

tastingromania.ro : un magazin on line cu experiențe turistice românești. Te poți bucura de ele ca atare sau le poți face cadou cuiva de departe, de oriunde din lume - le achiți on line, dăruitul primește pe email voucherele și are 6 luni să decidă când le va consuma. 

Ai în față un magazin on line ce vinde excursii de 2 - 7 zile, în care te vei bucura de oamenii și de spiritul unui loc, nu doar de cazare. 

Pașii pentru rezervare sunt simpli:

1) trimite prin formularul de contact de mai jos ziua de intrare dorită și numărul de persoane (la copii și vârsta) sau sună la numărul atașat experienței. 

2) plasează comanda on line DUPĂ ce primești din partea nostră confirmarea de locuri.


Experiențele noastre au fost construite sub un concept propriu, multe dintre ele în premieră națională. 

 

PLATA CU TICHETE / CARDURI DE VACANȚĂ:

Pentru a plăti cu cardul de vacanță este necesar să sunați la emitentul cardului dvs și să cereți activarea cardului pentru plăti on line. După ce ați primit de la noi confirmarea de locuri pentru o zi de intrare concretă, apăsați butonul ”Cumpără”, vă apar variantele pachetului, apoi apăsați iar ”Cumpără” pe varianta aleasă de dvs, iar la modalitatea de plată alegeti ”Plata prin card bancar sau de vacanță”.

La finalizarea comenzii on line, veti primi o confirmare pe email privind inregistrarea platii pe comanda dumneavoastra. Cardurile de vacanță acceptate doar pentru sejururi in Romania sunt: Edenred, Sodexo și UpRomania. 

Achitarea cu tickete de vacanta se poate face prin posta/curier la adresa SC LOCAL TASTE Srl, strada D.I. Mendeleev, nr 6, apart 3, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 010364 si telefon 0755 813 558. Precizati pe plic destinatar Local Taste srl, iar la expeditor numele dvs și numărul comenzii dvs de pe tastingromania.ro.

Ce poti plati cu tichete/ cardurile de vacanta?

• cazare la oricare din unitatile unitatile turistice din Romania
• pachet cazare si masa 
• pachet cazare si tratament
• pachet cazare si transport
• pachet cazare si agreement

Ce NU poti plati cu tichete/ cardurile de vacanta?
• cazari / sejururi in afara Romaniei
• bilete de avion si autocar in afara Romaniei
• cazare in unitati fara clasificare turistica
• asigurari

Cum poti achita cu tichete de vacanta pe tastingromania.ro?
Rezervarile efectuate pe tastingromania.ro pot fi platite integral sau partial cu carduri sau tichete de vacanta.
In cazul in care valoarea rezervarii este mai mica decat valoarea tichetelor, vom fi nevoiti sa suplimentam serviciile (nopti in plus de cazare, servicii de masa, etc), astfel incat valoarea tichetelor sa fie egala cu cea a rezervarii. Conform legii, nu se acorda rest in bani pentru diferentele de sume mentionate mai sus.

Conditii de acceptare la plata:
- beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor de vacanta
- elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile
- tichetele sa fie in termenul de valabilitate 
- codul de bare sa fie intact 

Care sunt cardurile / tichetele de vacanta acceptate de noi?

Acceptam urmatoarele tipuri de tichete de vacanta:
Edenred (Ticket Vacanta)
Cheque Dejeuner Romania (Cheque Vacances/UP Romania)
Sodexo (Sodexo Turist Pass)

Acceptam tichete și carduri de vacanta pentru sejururi in Romania

Intrebări frecvente

Cum cumpar?

Iti creezi un cont, apesi pe butonul Comanda, dupa care introduci datele cerute pentru plata. Toate astea inainte ca timpul afisat la fiecare oferta sa expire.

Am efectuat o comanda. In cat timp primesc voucherele?

Voucherele sunt transmise pe email in maxim 5 min de la efectuarea comenzii.

Cand pot folosi voucherul primit?

Poti folosi voucherul tau pana la data mentionata pe voucherul tau (Valabil pana la:...)

Trebuie sa am un act de identitate cand merg la furnizorul experientei?

Nu, pentru ca fiecare voucher are un cod unic care este cunoscut si de furnizorul experientei. Identificarea se va face dupa acel cod. Avantajul este ca poti face cadou voucherul tau unui prieten daca doresti.

Pot returna produsele cumparate prin TastingRomania.ro?

Produsul poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului, indiferent de motivul invocat. Acesta va fi returnat in starea in care a fost primit, insotit de toate accesoriile si fara sa prezinte urme de folosire. Returul se va face la adresa furnizorului care apare pe colet in sectiunea " Expeditor". Contactati furnizorul inainte de a efectua returul. Returnarea contravalorii comenzii se va efectua de catre TastingRomania.ro imediat dupa primirea unei confirmari din partea furnizorului, iar taxele de transport vor fi suportate de catre client, exceptie facand cazurile in care produsele sunt defecte.

Pot folosi voucherul in numele altcuiva sau pot darui voucherul achizitionat?

Voucherele nu sunt nominale. Asadar, poti folosi/darui orice voucher achizitionat de tine sau de altcineva.

Dupa efectuarea comenzii pe TastingRomania.ro , in cat timp pot face plata prin OP?

Daca ai ales sa platesti prin transfer bancar, ai 72 ore lucratoare la dispozitie (de la efectuarea comenzii) pentru a efectua plata la banca (exclus sambata si duminica).

Pentru produsele achizitionate din sectiunea "Produse" nu se trimit vouchere?

Da, se trimit vouchere si pentru produse. Acesta poate fi utilizat in situatia in care vrei sa ridici comanda personal, direct de la magazinul furnizorului. Daca produsele sunt livrate nu mai este necesar sa prezinti voucherul.
Proiectul degustaromania.ro / tastingromania.ro : "Experiențe și Produse românești premium" - aparține și este administrat de Local Taste SRL - "Communication and travel", CUI 34765199, str Mendeleev, nr. 6, ap.3 , sector 1, București. Local Taste SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 5883.

© 2022 TastingRomania.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții & politica de returnare Creare site de prezentare