Rezervă acum! 0755 813 558    contact@tastingromania.ro

\

“Te invită România” – aventuri cu parfum local

tastingromania.ro : un magazin on line cu experiențe turistice românești. Te poți bucura de ele ca atare sau le poți face cadou cuiva de departe, de oriunde din lume ( le achiți on line si dăruitul primește pe email  voucherele) 

Ai în față un magazin on line ce vinde aventuri cu parfum local. Sunt excursii de 2 - 5 zile, în care te vei bucura de oamenii și de spiritul unui loc, nu doar de cazare. Înainte de a comanda o excursie, verifică dacă mai sunt locuri. Plasează comanda DUPĂ ce primești confirmarea de locuri pentru ziua de intrare.
Cele mai multe dintre experiențele noastre au fost construite în premieră națională, sub un concept propriu. 

Intrebări frecvente

Cum cumpar?

Iti creezi un cont, apesi pe butonul Comanda, dupa care introduci datele cerute pentru plata. Toate astea inainte ca timpul afisat la fiecare oferta sa expire.

Am efectuat o comanda. In cat timp primesc voucherele?

Voucherele sunt transmise pe email in maxim 5 min de la efectuarea comenzii.

Cand pot folosi voucherul primit?

Poti folosi voucherul tau pana la data mentionata pe voucherul tau (Valabil pana la:...)

Trebuie sa am un act de identitate cand merg la furnizorul experientei?

Nu, pentru ca fiecare voucher are un cod unic care este cunoscut si de furnizorul experientei. Identificarea se va face dupa acel cod. Avantajul este ca poti face cadou voucherul tau unui prieten daca doresti.

Pot returna produsele cumparate prin TastingRomania.ro?

Produsul poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului, indiferent de motivul invocat. Acesta va fi returnat in starea in care a fost primit, insotit de toate accesoriile si fara sa prezinte urme de folosire. Returul se va face la adresa furnizorului care apare pe colet in sectiunea " Expeditor". Contactati furnizorul inainte de a efectua returul. Returnarea contravalorii comenzii se va efectua de catre TastingRomania.ro imediat dupa primirea unei confirmari din partea furnizorului, iar taxele de transport vor fi suportate de catre client, exceptie facand cazurile in care produsele sunt defecte.

Pot folosi voucherul in numele altcuiva sau pot darui voucherul achizitionat?

Voucherele nu sunt nominale. Asadar, poti folosi/darui orice voucher achizitionat de tine sau de altcineva.

Dupa efectuarea comenzii pe TastingRomania.ro , in cat timp pot face plata prin OP?

Daca ai ales sa platesti prin transfer bancar, ai 72 ore lucratoare la dispozitie (de la efectuarea comenzii) pentru a efectua plata la banca (exclus sambata si duminica).

Pentru produsele achizitionate din sectiunea "Produse" nu se trimit vouchere?

Da, se trimit vouchere si pentru produse. Acesta poate fi utilizat in situatia in care vrei sa ridici comanda personal, direct de la magazinul furnizorului. Daca produsele sunt livrate nu mai este necesar sa prezinti voucherul.
Proiectul degustaromania.ro / tastingromania.ro : "Experiențe și Produse românești premium" - aparține și este administrat de Local Taste srl- "Communication and travel", CUI 34765199, str Mendeleev, nr. 6, ap.3 , sector 1, București.

© 2019 TastingRomania.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții & politica de returnare Creare site de prezentare